Livrari prin curier 25 Lei orice destinatie!

Cand primesc produsele ?

Cum se procedeaza cu comenzile?

Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi trei zile lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora – de exemplu produsele personalizate, care necesita o perioada mai lunga de timp pentru procesare fata de alte categorii, de obicei cel mult 2 zile lucratoare. Pentru evitarea oricarui dubiu urmatoarele produse sunt procesate in urmatoarele intervale:

  1. produse din categoria produselor nepersonalizate – 1-2 zile lucratoare;
  2. produse din categoria produselor personalizate – 1-2 zile lucratoare;

Acestea sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totusi posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc. In acest caz, in momentul preluarii comenzii, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii. In situatii speciale (perioade de varf, vacante etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekenduri si in perioada sarbatorilor legale.

Care este valoarea minima pentru care pot comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii, in schimb Argintărie.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete.